Ψάχνετε γιά εμπειρογνώμονες σε Ελληνική μετάφραση;


Πατήστε εδώ γιά μία ελεύθερη προσφορά
Έχουμε 25 χρόνια εμπειρία παροχής υπηρεσιών στον γλωσσολογικό τομέα με πελάτες μας μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες στον κόσμο.

Καλέστε την φιλική μας ομάδα στο 0044203 7943978 

Image

Γνωρίστε την Dawn , επικεφαλής του μεταφραστικού μας τμήματος

Η Dawn έχει πτυχίο στη Γαλλική και Γερμανική γλώσσα και ένα Master σε μεταφραστικές σπουδές. Αυτή και η ομάδα της διαχειρίζονται πάνω από 1.700 σύνθετες μελέτες κάθε χρόνο γιά διαφορετικές κατηγορίες πελατών -από χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, τράπεζες και δικηγορικά γραφεία μέχρι κινηματογραφικά στούντιο, αθλητικές ομάδες, πανεπιστήμια και πολλά άλλα.

 Η Prestige Network είναι μία βραβευμένη εταιρία στην παροχή γλωσσολογικών υπηρεσιών έχοντας ιδρυθεί το 1991. Από την έδρα μας στην κομητεία τού Berkshire, έχουμε πελάτες σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, συμπεριλαμβανομένων τραπεζικών οργανισμών, δικηγορικών γραφείων, αθλητικών ομάδων, του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) και του Υπουργείο Εργασίας και Συντάξεων. 

Προσφέρουμε μεταφραστικές και σύνθετες υπηρεσίες DTP, υπηρεσίες διαδοχικής  και ταυτόχρονης  διερμηνείας καθώς επίσης τηλεφωνικές και βίντεο διερμηνείες, υπηρεσίες μεταγραφής  και μεταγλώτισης, voice overs και υπηρεσίες σε μη ομιλούμενες γλώσσες όπως στη διεθνή νοηματική και ανάγλυφη γραφή τυφλών. 
Διαχειριζόμαστε μια μεγάλη γκάμμα από έμπειρους, ειδικευμένους γλωσσολόγους, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες, συχνά μέσα σε απαιτητικά χρονοδιαγράμματα. Όλοι οι project managers της ομάδας μας είναι γλωσσολόγοι με πραγματικό πάθος για γλώσσες. 

 Εμπιστοσύνη από τον δημόσιο τομέα 

• Είμαστε ένας από τους επίλεκτους προμηθευτές γλωσσολογικών υπηρεσιών που έχουν διαπιστευθεί από το Βρεττανικό στέμμα, και λαμβάνουμε επίσης μέρος σε κάθε σημαντικό πλαισιακό διαγωνισμό των δημοσίων συμβάσεων. 
•  Μέσα στον τελευταίο χρόνο, έχουμε συνεργαστεί με σχεδόν 170 μεγάλους οργανισμούς του δημόσιου τομέα, από δημοτικές αρχές στη νότια ακτή μέχρι μεγάλα κρατικά νοσοκομεία στην Γλασκώβη. 
•  Έχουμε αυστηρές διαδικασίες χειρισμού στοιχείων και ασφάλειας οι οποίες ελέγχονται από εξωτερικούς και ανεξάρτητους  οργανισμούςκάθε χρόνο. Μας έχει πρόσφατα απονεμηθεί η πιστοποίηση CyberEssentials (διαδικασία εξασφάλισης δεδομένων στον κυβερνοχώρο που υποστηρίζεται από την Αγγλική κυβέρνηση) και εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση των ISO: 27001 standards 

 Εταιρική προσέγγιση h

• Είμαστε περήφανοι για την κατανόηση των ατομικών αναγκών των πελατών μας, συμβάλλοντας στα σχέδια ανάπτυξής τους και στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου. 
• Είτε πρόκειται γιά ανάλυση δεδομένων για χαρτογράφηση διερμηνευτικής πυκνότητας σχετικά με τη δημογραφική δομή του πληθυσμού για τις αναδυόμενες γλωσσικές απαιτήσεις ή γιά τις πιό επίκαιρες τάσεις στη μετάφραση, εμείς επενδύουμε διαρκώς στην αναβάθμιση της τεχνολογίας για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας.. 
• Αναγνωρίζουμε ότι αποσκοπούμε να αναπαράγουμε το εμπορικό σήμα του πελάτη σε άλλη γλώσσα και προσπαθούμε να αποδώσουμε την εμπειρία του χρήστη και τις εταιρικές αξίες με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια. 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ;

Image

Aρχική ανάλυση

Διαθέτουμε ομάδα ειδικών εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι θα αξιολογήσουν τα έγγραφά σας όσον αφορά το ύφος, το περιεχόμενο, τις τεχνικές ειδικότητες και άλλα χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, τα έγγραφα σας εισέρχονται στο λογισμικό μεταφραστικής διαχείρισης γιά τις ανάλογες κειμενολογικές απαιτήσεις και αποστέλλονται σε ειδικά επιλεγμένους μεταφραστές των οποίων η μητρική γλωσσα είναι ταυτόσημη με την γλώσσα στόχο.
Image

Μετάφραση

Οπλισμένοι με εργαλεία όπως γλωσσάρια, υψηλής τεχνολογίας μεταφραστικές μνήμες υψηλής τεχνολογίας τράπεζα στοιχείων ορολογίας και ακόμα ντεμοντέ λεξικά, οι μεταφραστές μας δουλεύουν εντατικά γιά το κείμενο σας, με έμφαση στην ακρίβεια και την υφολογική συγγένεια που ταιριάζει με το έγγραφο προέλευσης.
Image

Ανασκόπηση

Μόλις το τελικό σχέδιο υποβληθεί, ο ειδικευμένος μελετητής του έργου σας αρχίζει την εξέταση και επισκόπηση των εγγράφων. Αφού το στάδιο αυτό επιτευχθεί, κατόπιν η Διευθύντρια Υπηρεσίας Πελατών προετοιμάζει τα έγγραφα γιά παράδοση στην επιλεγμένη μορφή, συμπεριλαμβανομένου κάθε ειδικού σχεδιασμού -εάν αυτό κριθεί ως απαραίτητο.

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΠαρέχουμε μεταφραστικές υπηρεσίες και διερμηνείες σε περισσότερες από 200 γλώσσες σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία από το 1991. Έχουμε σημαντικές συμβάσεις με το Υπουργείο Εργασίας & Συντάξεων (DWP), κρατικά νοσοκομεία, τοπικές και δημοτικές αρχές, όπως επίσης μεγάλες εταιρείες πετρελαίου, βιομηχανίες κατασκευής αυτοκινήτων, διεθνείς εμπορικούς οίκους, εταιρείες παροχής νομικών υπηρεσιών και άλλα πολλά.

Πατήστε εδώ γιά μία ελεύθερη προσφορά
All rights reserved. Prestige Network is a trading name of Prestige Network Ltd, a registered company in the United Kingdom.

E: sales@prestigenetwork.com

T: 0044 (0) 203 7943978

Privacy Policy

Terms and Conditions

© 2017 Prestige Network Limited. Registered office: York House, 68-70 London Road, Newbury RG14 1LA. Registered in England No 2440502.